Ett rum med flyttlådor och en soffa.

Flytthjälp mellan städer och ut i Europa

Flyttdirekt erbjuder säker och pålitlig flytthjälp mellan städer över hela Sverige samt för de som önskar flytta ut i Europa. Oavsett om du planerar en långdistansflytt nationellt eller en överflyttning till ett annat europeiskt land, har vi den rätta tjänsten för dig till ett billigt pris.

Utöver långdistansflytt erbjuder vi ett brett utbud av flyttjänster. Läs mer på vår flytthjälp sida.

För en fullständig översikt av alla flyttjänster vi erbjuder, inklusive flytthjälp, transport och förvaring, besök vår huvudsida för flytthjälp i Stockholm.

Tjänster vi erbjuder vid långflytt och utomlandsflytt

Som en av de mest anförtrodda flyttfirmorna när det kommer till både långdistansflyttar och flyttningar ut i Europa, kan vi på Flyttdirekt erbjuda:

Flyttstäd med fönsterputs

Flytthjälp Göteborg-Stockholm

Beställning av flyttkartonger

Expertis i europeiska flyttar

Fördelar med vår långdistansflytt

Vi förstår vikten av att kunna erbjuda prisvärda alternativ för de som vill flytta långt inom Sverige eller söker efter pålitlig flytthjälp ut i Europa. Med vår erfarenhet och kunskap inom flyttbranschen har vi skapat flexibla prisalternativ:

1. Timpris: Du betalar ett timpris på 500 kr/timme. I detta ingår självklart vårt professionella team av flyttpersonal.

2. Fastpris: Efter en noggrann genomgång av dina behov tar vi fram en offert, så du vet exakt vad flytten kommer att kosta.

Läs mer om vad du ska tänka på vid en långdistandsflytt här. Och kom ihåg, vi erbjuder alltid en gratis offert för våra flyttjänster. Kontakta oss idag för att diskutera ditt kommande långdistans- eller utomlandsflyttprojekt!

Händerna på en person som kör lastbil

Kontakta oss

Hör av er till oss om ni funderar på att flytta inom Sverige, men även för den delen utomlands. Vi erbjuder flytthjälp till ett lågt pris utan att tumma på kvaliteten.

✨ GRATIS OFFERT för din flytthjälp! ✨ Snabbt, Enkelt, och Helt utan Förpliktelser! → Klicka här

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Om du vill fortsätta, vänligen acceptera nedan.

Acceptera

Neka