Ett rum med flyttlådor och en soffa.

Bohagsflytt

Bohagsflytt har aldrig varit enklare eller mer prisvärt. Med Flyttdirekt får du en professionell flyttfirma i Stockholm som erbjuder konkurrenskraftiga flyttpriser. Oavsett om du ska flytta lite, flytta möbler, eller behöver hjälp med transport av dina ägodelar, är vi här för dig.

För en fullständig översikt av alla flyttjänster vi erbjuder, inklusive flytthjälp, transport och förvaring, besök vår huvudsida för flytthjälp i Stockholm.

Bohagsflytt i fokus: Utforska våra tjänster

Vår expertis omfattar bohagsflytt och ett brett spektrum av flyttjänster. Vi skräddarsyr varje flytt efter dina behov, oavsett om det är bohagsflytt, flyttstädning eller pianoflytt. Med konkurrenskraftiga priser och omfattande försäkringsskydd är vi din pålitliga partner för smidiga flyttar i Stockholm.

Flyttstädning i Stockholm, inklusive fönsterputs

Flytt mellan städer

Bohagsflytt för alla typer av boenden

Beställning och leverans av flyttkartonger för din flytt

Vår flyttservice

Bohagsflytt, pianoflytt och flytt mellan städer

Söker du pålitlig och prisvärd flytthjälp i Stockholm? Hos Flyttdirekt förstår vi vikten av en smidig och säker flytt. Vare sig du behöver hjälp med traditionell inomstadsflytt, pianoflytt eller långflytt, är vi här för dig.

Vi har etablerat oss som en av Stockholms bästa flyttfirmor genom vårt engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse. För att möta dina budgetbehov erbjuder vi två flexibla prisalternativ:

  • Ett konkurrenskraftigt timpris på 500 kr, med vårt kvalificerade flyttpersonal
  • Eller ett skräddarsytt fast pris baserat på dina unika behov genom en skriftlig offert.

Läs mer om hur mycket en flyttfirma i Stockholm kostar här. Kom ihåg, vi erbjuder gratis prisuppskattning. Tveka inte att kontakta oss idag för din nästa flytt i Stockholm!

En flyttbil med flyttlådor framför

Trygg och säker flytt

På FlyttDirekt är vi fullt medvetna om vikten av att skydda dina ägodelar under flyttprocessen. Därför har vi omfattande försäkringar på plats som täcker eventuella skador eller förluster som kan uppstå. Vår försäkring garanterar att du kan känna dig trygg och säker medan vi hanterar dina värdefulla ägodelar.

Vi rekommenderar också att du granskar din egen hemförsäkring för att se om den erbjuder extra skydd under din flytt. Om du har några frågor om vår försäkring eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss.

Pappa och dotter framför garage med bil

Hur bokar jag er flytthjälp?

Du kan boka vår flytthjälp genom att fylla i formuläret på vår webbplats eller ringa oss direkt på 076-162 20 85. Vi är här för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att planera din flytt.

Vilka områden täcker ni?

Vi erbjuder flytthjälp i hela Stockholm och närliggande områden. Dessutom kan vi hjälpa till med flytt mellan städer över hela Sverige och även internationella flyttar ut i Europa.

Hur prissätter ni era tjänster?

Vi erbjuder ett flexibelt prissättningssystem baserat på dina unika behov. Du kan välja mellan ett konkurrenskraftigt timpris eller ett skräddarsytt fast pris som vi fastställer genom en skriftlig offert efter att ha diskuterat detaljerna kring din flytt.

Erbjuder ni flyttkartonger?

Ja, vi erbjuder beställning och leverans av flyttkartonger. Vi har starka och hållbara kartonger som skyddar dina ägodelar under flytten.

Hur hanterar ni skrymmande eller ömtåliga föremål som pianon eller kassaskåp?

Vi har erfarna flyttare och specialutrustning för att säkert hantera skrymmande eller ömtåliga föremål. Vårt team är utbildat i att flytta pianon, kassaskåp och andra skrymmande föremål säkert.

Erbjuder ni flyttstädning?

Ja, vi erbjuder en omfattande flyttstädningstjänst, inklusive fönsterputsning. Vårt professionella städteam ser till att din gamla bostad är skinande ren och redo för de nya boende.

Kan jag ändra eller avboka min bokning?

Ja, du kan ändra eller avboka din bokning. Kontakta oss så snart som möjligt för att diskutera dina ändringar eller avbokning och vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose dina behov.

Vad gör jag om något skadas under flytten?

Om något skadas under flytten, dokumentera skadan och kontakta oss omedelbart. Vi har försäkringar på plats för att täcka eventuella skador och kommer att arbeta med dig för att lösa situationen.

Hur lång tid i förväg behöver jag boka er tjänst?

Vi rekommenderar att du bokar så snart som möjligt för att säkerställa att vi har tillgänglighet. Det är idealiskt att boka minst två veckor i förväg, men vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose även kortare varsel.

Få en gratis offert
inom en timme!

Sugen på att flytta men osäker på kostnaden? Kom igång genom att begära din kostnadsfria offert – snabbt, enkelt och helt utan förpliktelser!

✨ GRATIS OFFERT för din flytthjälp! ✨ Snabbt, Enkelt, och Helt utan Förpliktelser! → Klicka här

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Om du vill fortsätta, vänligen acceptera nedan.

Acceptera

Neka