Vad kostar flyttstädning? Allt du behöver veta om kostnaderna kring flyttstädning!

Flyttlådor och städatteraljer

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen, och många undrar vad det kan komma att kosta. Oavsett om du är en privatperson som flyttar till ett nytt hem eller ett företag som planerar en företagsflytt, är det viktigt att förstå kostnaden för flyttstädning. I det här blogginlägget kommer vi att utforska detta ämne och erbjuda insikter som kan hjälpa dig att planera din nästa flytt i hela Sverige.

Flyttstädning: Kostnadsexempel för olika bostadstyper

- Lägenheter på max 50 kvm: Kostnaden ligger oftast mellan 1 300–2 000 kr efter rutavdrag.

- Lägenheter nära 75 kvm: Räkna med en kostnad av cirka 2 000–2 500 kr efter rutavdrag.

För större bostäder, som exempelvis villor, baseras ofta priset per kvm. Här kan du förvänta dig:

Mellan 25–40 kr per kvm. Så för en villa om 120 kvm skulle priset vara mellan 3 000–4 800 kr.

Det finns städfirmor som tar betalt per timme, vilket kan vara lite osäkert eftersom den totala kostnaden blir svår att förutse. En professionell städning av en bostad tar i genomsnitt åtta timmar, men detta kan variera beroende på bostadens skick och storlek.

Rutavdraget: Så sänker du städkostnaden

När du anlitar professionell flyttstädning kan du dra nytta av rutavdraget, vilket minskar kostnaden med 50% för städfirmans arbete. Denna reducering ska tydligt framgå på offerten och fakturan.

Prissättning för Flyttstädning

Kostnaden för flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek på fastigheten, dess skick och platsen där du befinner dig. Här är några av de huvudfaktorer som påverkar prissättningen:

Fastighetens storlek: Ju större fastigheten är, desto mer tid och arbete krävs för att utföra flyttstädningen. Priset tenderar att öka med fastighetens storlek.

Skick på fastigheten: Om fastigheten är i mycket dåligt skick och kräver extra rengöring och arbete, kan det påverka priset.

Plats: Priser kan variera beroende på var i Sverige du befinner dig. Större städer och områden med högre levnadskostnader har vanligtvis högre priser.

Tilläggstjänster: Om du behöver extra tjänster som fönsterputsning eller rengöring av vitvaror, kan detta påverka priset.

Varför flyttstädning är värt det

Även om priset för flyttstädning kan variera, är det viktigt att komma ihåg att det är en investering i ett rent och fräscht hem eller kontor. Här är några skäl till varför flyttstädning är värt kostnaden:

Tidsbesparing: Flyttstädning tar tid och arbete. Att anlita professionella gör att du kan fokusera på andra aspekter av din flytt.

Professionell kvalitet: Flyttstädning utförd av erfarna yrkespersoner garanterar en hög standard av renlighet.

Hyresvillkor: Många hyresvärdar kräver att hyresgäster lämnar fastigheten i ett rent skick. Professionell flyttstädning säkerställer att du uppfyller dessa krav.

Flyttstädning i Lund

När du planerar din flytt i Stockholm och letar efter en pålitlig flyttfirma, är det viktigt att tänka på alla aspekter av processen, inklusive flyttstädningen. Men vad händer om dina planer tar dig längre bort, kanske till Lund? Då är det lika viktigt att hitta en partner du kan lita på även där. För de som flyttar till eller från Lund, erbjuder vår rekommenderade partner flyttstädning i Lund tjänster som säkerställer att ditt gamla och nya hem är skinande rent. Genom att välja dem får du inte bara en smidig flytt utan också fred i sinnet att din flyttstädning hanteras professionellt. Flyttstädning i Lund

Kontakta oss för exakt pris

Om du funderar på att anlita en flyttfirma för flyttstädning i samband med din flytt, är det bästa sättet att få exakt prisinformation att kontakta oss direkt. Vi på FlyttDirekt har omfattande erfarenhet av att erbjuda prisvärda flyttstädtjänster i hela Sverige. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Kontakta oss för din flyttstädning!

Kontakta oss idag för att begära en offert och få en tydlig bild av vad kostnaden för flyttstädning skulle vara för din specifika situation. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner under din kommande flytt och göra din övergång till ditt nya hem eller arbetsplats så smidig som möjligt. På FlyttDirekt är vi här för att göra din flytt bekymmersfri och prisvärd!

✨ GRATIS OFFERT för din flytthjälp! ✨ Snabbt, Enkelt, och Helt utan Förpliktelser! → Klicka här

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Om du vill fortsätta, vänligen acceptera nedan.

Acceptera

Neka